Pakmaya Türk Tatlıları ile hem serin hem hafif bir Ramazan...

11:17 Dilek'le Mutfakta 14 Comments

İçinde olduğumuz dönem itibariyle geleneksel lezzetlerimiz sofralarımızda daha çok yer alıyor. Bununla birlikte hem sağlık hem de mevsimi göz önüne alarak hafiflik de arıyoruz... Pakmaya Türk Tatlıları serisiyle bize mükemmel öneriler sunuyor:  
İrmik Tatlısı görünümü ve tadıyla nefis... Pakmaya Aşure zengin malzemeli aynı zamanda çok pratik. Pakmaya Tavukgöğsü tam kıvamında, lezzeti olması gerektiği gibi... Supangle pastanedekileri aratmıyor... Çeşitlerin zenginliğine bakar mısınız?

Ramazan'da sofralarınızı hem lezzetli hem de hafif tatlılarla taçlandırmak istiyorsanız alışveriş listenizden Pakmaya Türk Tatlılarını eksik etmeyin: Kolayca, hızla hazırlayın, her gün bir yenisini sunun... 

Pakmaya pratik tarifleriyle de yardımcınız: www.mutfaginyildizi.com’da birbirinden güzel tarifler sizi bekliyor. Ben şahsen www.mutfaginyildizi.com’a bakmadan mutfağa girmiyorum. 

En son Antep Fıstıklı İrmik Tatlısı'nı yaptım, çok başarılı oldu... Ramazanda iftar sofralarımı hangi lezzetlerle tamamlayacağım, bayramda misafirlerime hangi sürprizleri sunacağım diye düşünmeyin: Pakmaya, zengin ürün çeşitleri ve www.mutfaginyildizi.com’daki tarifleriyle vazgeçilmez yardımcınız olacak.

Sevgili hanımlar...Siz de Pakmaya ile "Mutfağın Yıldızı" olun; Pakmaya kalitesi, yenilikleriyle aileniz, sevdiklerinizi mutlu edin, bol bol teşekkür alın!

 

 

 

Bir boomads advertorial içeriğidir.

14 yorum:

Gelincik Şerbeti

21:22 Dilek'le Mutfakta 0 Comments

27-06-2015

Gelincik Şerbeti
Sıcak yaz günlerinde buzdolabınızda bulundurabileceğiniz keşfi ise çok eskilere dayanan bu güzel ve faydalı içeceği eğer çevrenizde gelincik çiçeği var sa benim gibi toplayın ve yaz günleri için değişik bir içecek elde edin. Anadolu kokan tadıyla bu geleneksel ve eskimeye yüz tutmuş içeceği siz de yapabilirsiniz.

0 yorum:

Ramazan Pidesi

19:05 Dilek'le Mutfakta 35 Comments

26-06-2015
Ramazan Pidesi


Ramazan ayının baştacı dediğimiz ve vazgeçemediğimiz pideyi yapmayı denediniz mi hiç..

35 yorum:

8.İZMİR YEMEK BLOĞU YAZARLARI TOPLANTISI

18:00 Dilek'le Mutfakta 33 Comments

11-06-2015

31 Mayıs. 2015 tarihinde 8.si düzenlenen İzmir Yemek Bloğu Yazarları toplantısı benim ilk toplantım oldu. Daha evvel çeşitli etkinliklerde görüştüğüm arkadaşlarımın yanı sıra görmediğim bir çok arkadaşı daha tanıma fırsatı oldu. Güzel hoş sohbet, güzel bir mekan, güzel ve marifetli kadınlar buluştuk. Bize sponsor olan firmaların adını bir de  kendi bloglarımızdan duyurmak üzere klavye tuşlarına basmaya başladık. Sıcağı sıcağına oturup yazayım ki sonra dan unuttuğum ayrıntılar olabilir.

33 yorum:

Kekik Reçeli

21:35 Dilek'le Mutfakta 3 Comments

08-06-2015

Kekik Reçeli
Değişik reçel arayanlar bu tarifi deneyebilir. Kekiğin o dayanılmaz kokusunu bu kez etlerde değil de tatlı olarak denemeye ne dersiniz...

3 yorum:

İrmikli Baklava

01:33 Dilek'le Mutfakta 11 Comments

07-06-2015



İrmikli Baklava
Evett, Bugün tarihi bir seçim günü. Çok heyecanlı ve çekişmeli olacak gibi görünüyor. Umarım Türk halkı kendisi için en hayırlısını seçer, seçmese de bir gün seçer inşlh, Tarih tekerrürden ibaret..başka da bir şey demiyorum ve tarifime geçiyorum.

İrmikli baklavayı kim icat etmişse iyi etmiş. Ben çok beğendim. Bu güzel tarifi annem gibi sevdiğim Aynur Yıldız Karataş'dan aldım. O da Nursel'in Mutfağı'nda görüp yapmış. Nevşehir ilimize ait bu güzel tarifi bende sizlerle paylaşmak istiyorum. Haydi buyrun..

11 yorum:

"Kukilerin beklediği buymuş!"

21:47 Dilek'le Mutfakta 7 Comments

Hanımlar merhaba... 

Duydunuz değil mi? Pakmaya yine güzel bir yenilik yaptı: Başka kimsede olmayan kurabiye çikolataları çıkardı... Şöyle anlatayım: Bilirsiniz, kuki tariflerinin vazgeçilmezi kurabiye çikolatasıdır. Yurt dışında yapılan kukilere hep özendim, ben de minicik çikolatalar ile yapmaya çalıştım ama istediğim gibi olmadı... Bu yakınlarda karşıma Pakmaya’nın iri iri parçalı kurabiye çikolataları çıkmasın mı? Enfes kukiler yapmaya başladım. Kocaman parçalı, sütlü ya da bitter... Kukilerin beklediği buymuş! Benim de...

Pakmaya, her ihtiyaca cevap veren çok çeşitli ürünleri yanı sıra harika tarifleriyle de benim lezzet yardımcım. www.mutfaginyildizi.com’da birbirinden nefis tarifleri siz de çok seveceksiniz.

Önerim, www.mutfaginyildizi.com’a bakmadan mutfağa girmeyin...

 

Bir boomads advertorial içeriğidir.

7 yorum:

Tavada Keş Peynirli Erişte

21:18 Dilek'le Mutfakta 1 Comments

05-06-2015

  Tavada Keş Peynirli Erişte
Zonguldak ve yöresinde tadına alıştığım keş peynirli ev makarnası yaptım bu akşam için. Yapması çok zahmetli gibi görünse de inanın öyle değil. en fazla sofraya gelişi 2 saat tutuyor. Haydi hemen alın unu - yumurtayı, bir güzel yoğurun, hem öyle incecik açmanıza da gerek yok. taze taze, mis kokan hamurları pişirip peynirle tatlandıralım. 

1 yorum: