tag:blogger.com,1999:blog-2237470483469907033.post2251225102284456136..comments2023-09-20T04:54:37.494+03:00Comments on Dilek'le Mutfakta: Kireç Kaymağında Muz ReçeliDilek'le Mutfaktahttp://www.blogger.com/profile/13102403156473496200noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2237470483469907033.post-85110443006615660752017-10-22T02:16:44.860+03:002017-10-22T02:16:44.860+03:00Teşekrler Sevda hanım, deneyin çok kolay ve güzel ...Teşekrler Sevda hanım, deneyin çok kolay ve güzel bir reçel..sevgilerDilek'le Mutfaktahttps://www.blogger.com/profile/13102403156473496200noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2237470483469907033.post-30094650429280942132017-10-22T02:16:05.773+03:002017-10-22T02:16:05.773+03:00Merhabalar Elif hanım, yorumunuz için çok teşekkür...Merhabalar Elif hanım, yorumunuz için çok teşekkür ederim. Kireç kaymağı yerine karbonat da kullanılabilir rahatlıkla...sevgilerDilek'le Mutfaktahttps://www.blogger.com/profile/13102403156473496200noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2237470483469907033.post-91275655897820698002017-10-18T08:43:17.884+03:002017-10-18T08:43:17.884+03:00ellerinize sağlık ilk defa duydum muz reçelini...ellerinize sağlık ilk defa duydum muz reçelini...Sevda ÜNLÜhttps://www.blogger.com/profile/18227318308589083991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2237470483469907033.post-77166712511511140802017-10-09T08:33:10.662+03:002017-10-09T08:33:10.662+03:00Merhaba Dilek hanım ben de ne zamandır muz reçeli...Merhaba Dilek hanım ben de ne zamandır muz reçeli yapmayı planlıyordum siz de yapmışsınız ellerinize sağlık çok güzel görünüyor. Geçtiğimiz günler de ben de karpuz kabuğu reçeli yaptım kireç kaymağı yerine karbonatlı su kullandım acaba muz reçelin de de karbonatlı su kullansak aynı etkiyi sağlar mı ?eliflivakitlerhttps://www.blogger.com/profile/17560179447552725674noreply@blogger.com