Edirne Usulü Ciğer
Edirne Usulü Ciğer |
Malzemeler:
1 kilo dana veya kuzu ciğer
1 su bardağı un
tuz
Kızartmak için 3 su bardağı sıvı yağ
Yapılışı:
Ciğeri bir kesme tahtasında ince şeritler şeklinde kesin ve yıkamayın. Bir gazete kağıdına unu dökün ve ciğerleri tuz ilave ettiğiniz una bulayın.
Edirne Usulü Ciğer |
Edirne Usulü Ciğer |
Derin bir tencereye sıvıyağı koyun. İyice kızmasını bekleyin. Yağ kızdıktan sonra ciğerleri arkalı önlü güzelce kızartın. Servis tabağına alın ve soğan, domates, biberle süsleyip servis yapın. Herkese afiyet olsun.
Edirne Usulü Ciğer |
SEVGİYLE PİŞEN YEMEKLERDEN
DİLEK'LE MUTFAKTA
Müşterilerinden gelen Toptan Dana Ciğeri alış veya satış işlemlerin de her zaman beklentileri karşılamış olan firmamız özellikle risk almamak ve aynı zamanda kısa zaman içinde istedikleri sonucu almak isteyen kişiler için en çok tercih edilen adres haline gelmiştir. Bu alanda sahip olduğu deneyim ile günden güne çok daha fazla kişinin ilgisini çekmekte olan firmamız özellikle risk almak istemeyen ve tüm işlemlerini kısa zaman içinde tamamlamak isteyen kişilere gerekli hizmetleri vermektedir
YanıtlaSil