Şeker Bayramınız Kutlu Olsun

21:35 Dilek'le Mutfakta 6 Comments

27-07-2014


Huzur bulmayı..



Dünyaya bakıştaki farklılık...


yakamoz ve gülebilen biri..


en güzelinden..
olmazsa olmazı şeker..

Bir Ramazan ayını da geçirdik, bu gece uğurluyoruz. Elveda ey şehri ramazan elveda..Hakkını veremedik, güzelliklerine eremedik, seni iyi ağırlayamadık. Şimdi hakkımız değil bayramı yaşamak..Dünyada masumların öldüğü, anaların feryatlarıyla çınlayan katliamları film izler gibi izledik. Kimse dur diyemedi, kimse ötesine gidemedi..Oralarda ve daha pek çok yerde yaşanan acıları görmezden mi geleceğiz. Bayram üstü ışid bozuntuları 25 Türk'ü kurşuna dizmişler. Bunlar nasıl müslüman diye soruyorum yüce Allahıma..Neden bu canilere izin veriyor..ya da masum insanların ölmesi mi gerekiyor...


Yarın bayram sevincini yaşayamayacak onca insan varken benim içim huzurlu olamaz.. Sadece bu değil..ülkemde onca yolsuzluk hırsızlık vakalarının üzeri kapatılmaya çalışıyor ve halkın büyük bir kesiminin istemediği bir yönetim şekli dayatılmaya çalışılıyor. Ülkem iyi yönetilmiyor, herkeste bir geçim telaşı, borçlanma psikolojisiyle birlikte yanlış seçimler yapılmasına neden oldu ve hala bu devam ediyor. Ben sonumuzu kanlı görüyorum. Soma faciası da unutulmadı..Şimdi babasız çocuklar bayramı buruk geçirecekler..Ve veee daha unutmadığımız pek çok şey var..Biz unutmadık, unutmayacağız ve asla unutmayız.

Güya şeker bayramınızı kutlayacaktım. İnsanlarda huzur ve akıl bırakmadılar ki..Allah topunun cezasını versin. Açmazsam televizyonu, interneti..dünyada neler oluyor merak etmeden sevdiklerimle bir bayram geçirmek istiyorum. Aklım ve beynim duyduklarımı unutsun, her şey güllük gülistanlık olsun. Huzur, kardeşlik ve gönüllerin bir olduğu güzel bir bayram diliyorum. Herkesin Ramazan Bayramı Kutlu olsun..Hak edenlerin hak ettikleri refaha erişmesi dileğimdir..

                                                                                                                                                                                   Dilek Toksoy

BENZER TARİFLER

6 yorum:

  1. Yürekten katılıyorum tümüne canım..Dileğim de tüm bu olumsuzlukların tez zamanda bitmesi..Umut hep var..Sana da iyi bayramlar dilerim..Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşkr ederim Zeynep..umutlarımız bitmedi elbet..iyi bayramlar canım

      Sil
  2. Dilekcim, Ramazan Bayramın mübarek olsun.
    Şeker tadında nice bayramlar diliyorum.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin de canım, bayramın güzel geçsin inşlh..kocaman sevgilerimi yolladım..muckk

      Sil
  3. teşşkrler, hayırlı bir bayram olsun inşlh..

    YanıtlaSil