Şeftalili Supangle
26-08-2014Şeftalili Supangle |
Malzemeler: 4 kişilik
1 paket hazır supangle
kek parçaları
1 adet şeftali
toz tarçın, hindistan cevizi
Yapılışı:
Kekleri rondodan geçirin ve kup bardaklarının altına bir yemek kaşığı koyup bastırın. Üstüne yıkayıp soyduğunuz şeftaliden iki dilim koyun. Şeftalilerin üzerine tarifine göre pişirdiğiniz hazır supangleden iki yemek kaşığı koyun. Üzerine tekrar bir yemek kaşığı kek koyun ve tekrar supangleden koyup kuplara paylaştırın. 4 adet kupa denk gelen bu tarifte en son supanglenin üzerine küçük dilimlenmiş şeftalileri serpiştirin. Bu arada şeftalileri kararmasın diye çok az pudra şekeriyle şekerlemeyi unutmayın. Supanglenin üzerini tarçın ve hindistan ceviziyle süsleyin. Buzdolabına kaldırıp soğumasını bekleyin. Soğuduktan sonra buzdolabından çıkarıp afiyetle yiyin. Herkese afiyet dolu günler diliyorum...
Şeftalili Supangle |
Şeftalili Supangle |
Şeftalili Supangle |
Şeftalili Supangle |
Şeftalili Supangle |
Şeftalili Supangle |
Şeftalili Supangle |
Şeftalili Supangle |
Şeftalili Supangle |
Şeftalili Supangle |
Dilek'le Mutfakta
0 yorum: