Kavak Mantarı Kavurması
23-04-2015Melki (Çintar ) Kavurması |
Malzemeler:
1/2 kavak mantarı
1/2 çay bardağı zeytinyağı
tuz, karabiber, pul biber
Yapılışı:
Mantarları güzelce yıkayıp dilediğiniz gibi doğrayın ve kızdırılmış zeytinyağında orta ateşte 10- 15 dakika kavurun. Tuz ve baharatla tatlandırıp servis tabağına alın ve domatesle süsleyin.
Herkese afiyet olsun canlarım..
Kavak Mantarı Kavurması |
Kavak Mantarı Kavurması |
Kavak Mantarı Kavurması |
Kavak Mantarı Kavurması |
Kavak Mantarı Kavurması |
Kavak Mantarı Kavurması |
Kavak Mantarı Kavurması |
Kavak Mantarı Kavurması |
Dilek'le Mutfakta
0 yorum: