Stil danışmanımız artık Ferdi Midilli..

23:32 Dilek'le Mutfakta 3 Comments

14-08-2016




Tam bir ay oldu sayılır, temmuzun 17'sinde küçük kızımın nikah töreni vardı. Ne yazık ki 15 temmuzda yaşadığımız o korkunç gecenin ardından bizde ne düğün hevesi kaldı ne eğlence..Buna rağmen onca hazırlığı bertaraf etmeyelim dedik ve sakin bir şekilde nikahımız için hazırlandık.


Bu yazımda özellikle nikah günü bizleri güzel ve alımlı bir hale getiren Ferdi Midilli ve ekibinden söz etmem lazım. Doğrusunu isterseniz bu kadar profosyonel bir kuaföre hiç gitmemiştim. Zaten bilen bilir, kuaföre gitmeyi pek alışkanlık edinemedim. Özel günlerde, ya da saçımın beni kes diye bağırdığı zamanlarda zorunlu olarak gittiğim bir mekan kuaförler. Kabul ediyorum, biraz da bende var bir gıcıklık, beğenemiyorum her kuaförü napıyım..

Şimdi efendim; biz nikah günü sabahtan çıktık yola ve İstanbul'un en nezih yerlerinden Eyüp Göktürk'de hizmet veren Ferdi Beyin Güzellik salonuna adımımızı attık. Kızlarım ve iki kız arkadaşı , bir de ben toplam 5 kişiyiz yani..Kızımın gelinliğine göre bir saç modeli önceden tasarlamışlar zaten beraber ve saçlar kaşlar bıyıklar ellenmeye başladı birer birer..4 saat sonununda hepimiz oradan büyük bir memnuniyetle ayrıldık..Kızımı zaten o gelinlikle görmek beni inanılmaz duygulandırdı...o kadar güzeldi ki ve bu kadar güzel görünmesinde çok emeği olan Ferdi bey ve ekibine hayran kaldık gerçekten. Orada evimizde gibi hissettik kendimizi..hatta daha da özel..çaylar, kekler, ikramlar, ilgi alaka muhteşemdi yani..En önemlisi güler yüzlü bir ekip, ekipteki uyum on numara beş yıldız..





Kendimizi kraliçeler, prensesler gibi hissedip öyle ayrıldık oradan. Özellikle saç kesiminde bir numara diyebileceğimiz çok özel bir saç stil danışmanı eski adıyla bayan kuaförü diyebilirim. Zaten ünü İstanbul'a yayılmış ben ne söylesem hepsi onaylıdır.








Bir de makyözünden bahsetmek istiyorum. Bendeniz kendi makyajımı kendi yapan bir kadınım. Tabi ki kızımın bu özel gününde kendim yapacak değildim ve makyöz kızımızın ellerine teslim ettim kendimi. Kızımız işini çok iyi biliyor ve son derece profosyonel..Ben kendimi tanıyamadım doğrusu..zaten istediğim de buydu..Makjayla kadınların ne kadar değiştiklerinin bir örneği burada..







Kızımın makyajı tabi ki tam bir gelin makyajıydı..çok güzel bir gelin oldu, kızım diye demiyorum cidden çok güzeldi..


















Özel günlerinizde, özellikle de saç kesiminde, boya, röfle vs. işlemlerinde yüzde yüz güvenerek kendinizi teslim edebileceğiniz Ferdi Midilli'ye gitmediyseniz mutlaka bir gidin ve siz de kendinizi biraz şımartın hanımlar...benden demesi..

Adres ve telefon buraya yazıyorum, bana dua edeceksiniz..Haydi güzelce kalın..Bakım şart..Her kadın güzeldir.

FERDİMİDİLLİ/Hair Design


Tel: 05077460534



Sosyal hesaplarına ulaşabileceğiniz adresler:

http://www.ferdimidilli.com/
http://www.ferdimidilli.com/
http://ferdimidilli.blogspot.com.tr/

https://www.facebook.com/StilDanismaniFM/?fref=nf

https://www.instagram.com/ferdimidilliofficial/





BENZER TARİFLER

3 yorum:

  1. kızınıza mutluluklar diliyorum, çok güzel bir gelin olmuş gerçekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehtap hanımcım, çok teşekr ederim..Allah ömür boyu mutlu etsin tüm evlenenleri..sevgiler.

      Sil
  2. Fiyatları nasıl peki, çok cep yakıyor mu ? Rofleyi kaça yapıyor acaba ?

    YanıtlaSil