Favori Lezzetler Gazetemiz Hayırlı Uğurlu Olsun.

23:59 Dilek'le Mutfakta 0 Comments




Lezzet Dostlarıma Merhabalar..
Favori lezzetler ailesi olarak sevgili yayın direktörümüz Tuncay Tapar ve genel koordinatör Ali Yeliner önderliğinde güzel bir yola çıktık. Amacımız lezzet dünyasında birlikte eğlenmek, öğrenmek, keşfetmek..
O kadar heyecanlıyım ki, çünkü daha çok kitlelere , daha çok lezzet dostlarına ulaşabileceğiz. Şimdiye kadar Favori Lezzetler.com da birbirinden değerli gurme, chef, bloger, mekan gezgini arkadaşlarımla sizlerleydik. Sitemiz yine olacak ve bizler yine oradayız. Sizlerle zaman zaman tariflerimizi, zaman zaman da önerilerimizi, mekan keşiflerimizi, festivalleri,lezzet haberlerini paylaştık. Çok keyif alarak yaptığımız işimizi Türkiye'nin her yerinde okunsun diye Milliyet Gazetesinin bir hafta sonu  eki olarak sizlere ulaşmaya karar verdik.
Şimdi yeni bir oluşuma başladık hayırlısıyla ve ben inanıyorum ki bu gazete sizlerin yani lezzet dostlarının vazgeçilmez kaynağı olacak. Çünkü Favori Lezzetler Gazetesinde yazan tüm yazarların hepsi ayrı bir değer, kimimiz yemek bloglarıyla ünlü, kimimiz pastacı, kimimiz mekan yazarı ve çok değerli cheflerimiz başta Haldun Tüzmen olmak üzere hepimiz rengarengiz. Sosyal medyada hepimizin ayrı bir yeri, konumu var. Mesela ben İzmir'i temsilen buradayım, her ne kadar İstanbul'da da yaşasam da evim İzmir'de. 7 yıldır kendi sitemde yemek ve mekan yazarlığı yapıyorum, son bir yıldır Favori Lezzetler ailesinde de yazıyorum. İzmir'de Favori Lezzetler ailesi olarak şimdilik 5 kişiyiz. İzmir'in en favori yemeklerini, en favori mekanlarını burada sizlerle paylaşmaktan büyük zevk alacağız. 
Bunun dışında Türkiye'de gastronomi dünyasında neler olup bitiyor, ilk buradan öğreneceksiniz. Hafta sonu keyfinizde Favori Lezzetler Gazetesi'ne yer açın şimdiden. Keyifle, zevkle okuyacağınız gazetemizi hep beraber  daha da güzel projelerde destekleyelim. Biliyorsunuz 72 yazarın yemek tariflerinin olduğu ve gelirinin tamamen Kacuv, Patika Derneği, Kifderkistikfibrozis dernekleri adına yapıldığı Lezzet Dostlarından En Favori Tarifler Kitabını çıkardık. Geçen hafta 7 Nisan 2018 'de Metrocityavm'de Banu Noyan organizasyonu eşliğinde tanıtım ve imza günümüz vardı. İmza günümüze o kadar çok ilgi vardı ki kitap imzalamaktan başımızı kaldıramadık gerçekten. Bu kadar güzel bir projede olmaktan büyük bir gurur duydum. Benim gibi diğer arkadaşlarım da mutlaka öyle hissediyordur eminim. Bu arada Alanya Belediyesi ve Kayalar Mutfak'a da sponsor oldukları için ayrıca çok çok teşekkür ediyoruz. 
Kısacası biz Favori Lezzetler ailesi olarak bence harikayız, iyi ki varız ve iyi ki siz değerli okuyucularımız da varsınız. Favori Lezzetler Gazetesi Türkiye'ye hayırlı uğurlu olsun, güzel paylaşımlarda görüşmek üzere tüm okuyucularımıza sevgilerimi gönderiyorum.
                                                         Yemek ve mekan yazarı:
                                                                   Dilek Toksoy


NOT: Youtube kanalımdan kitap imza lansmanımızda objektifime takılan görüntüleri izleyebilirsiniz  bu linke tıklamanız yeterli..

https://youtu.be/aUsggMNeuDQ















BENZER TARİFLER

0 yorum: