Kefal Balığı Kızartması
04-01-2014Kefal Balığı Kızartması |
Fırında pişirileni daha sağlıklı buluyorum ama istek üzerine tavasını yaptım, buyrun siz de soframa..balık ziyafetim var..
Malzemeler:
2 adet kefal balığı
3 çorba kaşığı mısır unu
tuz, karabiber
Kızartmak için sıvı yağ
Yapılışı:
Balıkları ister balıkçıda ayıklatın, isterseniz kendiniz ayıklayıp fileto şekli verip güzelce yıkayın. Mısır ununa biraz tuz ve karabiber serpip balıkları bu karışıma bulayın ve bol kızgın yağda nar gibi olana dek arkalı önlü kızartın. Servis tabağına alıp salatayla servis yapın. Herkese afiyet olsun.
Kefal Balığı Kızartması |
Kefal Balığı Kızartması |
Kefal Balığı Kızartması |
Kefal Balığı Kızartması |
Dilek'le Mutfakta
Ellerine sağlık Dilekciğim, uğradım tadıverdim ucundan:)) Diğer tadanlara da afiyetler olsun. Kızartma siparişleri sana mı geliyor:)) Bu kızlar çok akıllı valla:))
YanıtlaSilTeşşkr ederim Nilgüncüğüm..tatmana sevindim canım..nasıl ama..lezzetlimiydi..kızlar hazıra konmaya bayılıyor tabii..ahh ahh..)
YanıtlaSilmerhaba
YanıtlaSilbalıkda yenir bende beklerim sevgiler
yenmez mii..her gün olsa yerim vallahi..sayfana girdim çok başarılı..tariflerinden yararlanıyorum bende ellerine sağlık..selam ve sevgiler Ayşecim.
YanıtlaSilKefal balığını eşim sayesinde çok yeriz kendileri dalma tutkunu zıpkınla avlanıyor kefal vurduğunda çok memnun ayrılmasada biz çocuklarla gayet mutlu oluyoruz ve afiyetle yiyoruz
YanıtlaSilBen genelde sade yani unsuz kızartıyorum ama mısır unuyla çok güzel görünüyor