Dart Ödülü ( Premio Dardos )

14:19 Dilek'le Mutfakta 4 Comments

23-10-2014

Google + platformunda tanıştığım yemek de yemek bloğunun sahibi arkadaşım sevgili Hakkı KaradenizDessert Abad bloğunun sahibi Jose Manuel Manso Abad tarafından Premio Dardos yani Dart Ödülüne layık görülmüş. Sağolsun Hakkı kardeşim  benim bloğuma da ödül vermiş. Bu ödülü yaymanın amacı uluslararası blogların tanıtımı, yayılması gibi bir etkinlik anladığım kadarıyla. Doğrusu Google Translate platformuna takıldığımdan beri bir çok arkadaş edindim. Bunların çoğu yemek bloğu üzerine ve bu blogların içinde en beğendiğim blogları ben de sıralamak için bu ödülün kurallarını yerine getirmeliyim. Sevgili Hakkı Karadeniz kendine has yazıları ve muhteşem fotoğrafçılık becerisiyle çok güzel yemek tarifleri veriyor bloğunda. O da benim tariflerime yorumlarını yazma konusunda cimrilik yapmıyor sağolsun, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz kısacası. Bunun yanında en beğendiğim ve takip ettiğim blogları sıralamak istiyorum. 
Çünkü bu ödülü almanın kuralları var.

 Bunlar ise:

1- Ödül fotoğrafını yayınlamak

2- Size ödül veren bloğun bağlantısını eklemek

3- 15 bloğa bu ödülü dağıtmak

Ödülü verdiğim bloglar ise:

1- yemek de yemek

2- Nazonun Yemek Tarifleri

3- Lezzetliatolye

4- Sedodanlezzetlitarifler

5- Mutfak Ve Tatlar

6- Bahçe Perim

7- Selda'nın Mutfak Defteri

8- Nergis Mevsimi

9- Susam Çörekotu

10- Tümayın Mutfağı

11- Alyamina Kuzine

12- Ihlamurcum

13- İzmirdenlezzetler

14- Zeyno'nun Mutfağı

15- Gülonun Mutfağından

Daha pek çok blogger arkadaşım var ve şu an seçebildiklerim bunlardı. Bloggerlar birbirlerine destek olmalılar her zaman, her bloğun bence ayrı bir havası olmalı..Sevgiler, esenlikler diliyorum.

                                                             Dilek'le Mutfakta

                                                                        Dilek toksoy

BENZER TARİFLER

4 yorum:

  1. Ablacım ödülü tekrar vermişsin bana. Seni tanımak, tariflerinden faydalanmak benim için onur verici. Saygılarımı sunuyorum:-)))

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Hakkı Karadeniz..fena mı oldu bak..) bir ödülü iki kez alan biri olmak da özel bir şey..sana 100 ödül az gelir..asıl ben teşkr ederim seni tanıdığım için..saygı ve sevgiyle..

    YanıtlaSil
  3. Tebrikler Dilek hanım
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Şenizciğim, senin bloğunu unutmuşum, o kadar çok var ki aceleyle aklıma ilk gelenleri yazdım, senin bloğunda harika tarifler var, kaçırdığım için üzgünüm canım....zaten bu etkinlik blog tanıtımıyla alakalı..sevgiyle kal canım..

    YanıtlaSil