Elle ile Biraz da Moda !

23:26 Dilek'le Mutfakta 0 Comments

20-10-2016

Elle ile biraz da moda..Şimdi gerçek şu ki moda, pek çok kadının hayatında çok önemli bir yere sahiptir. Yüzyıllardan beri süre gelen, toplumların benliğini yansıtan ve sürekli değişen bir hareket ile yaşamaya alışığız dersem yanlış olmaz herhalde..Elle'nin internet sitesindeyim şu an..







 Moda denilince aklıma, giyim, kuşam, yaşam stili, toplumların ruh hallerinin ortaya çıktığı hareketlerinin yansıması olarak tanımlayabilirim. "Moda demek ne demek" diye sorulduğunda ben, yeniliği kendinde yaratmak kendinde özleştirmek ama modanın özünden de uzaklaşmamak olarak algılarım. Kalkıp ta bedenime uymayan yeni moda olmuş bir giysiyi ya da rengi kullanmam mesela..Dünya da ve etrafımda neler moda, neler trend bilmek isterim. Oldukça ilgimi çeker moda haberleri ve gün içerisinde vakit bulduğumda şöyle bir yoklarım siteleri, blogları. Aslında biliyorsunuz benim işim yemek bloğu yazarlığı lakin hayatımda sadece yemek yok arkadaşlar..Yemek kategorisinin dışında pek çok konuyla ilgileniyorum. Bunların başında sağlık, kadınsal mevzular, moda, alışveriş geliyor. Yazmaya ve önermeye değer bulduğum şeyleri sizlerle paylaşmak yeni projem oldu....)



Elle moda kategorisinde dünyada ve Türkiye'de moda hakkında merak ettiğim bir çok konuyu buldum diyebilirim. Örneğin sokak modası çok ilgimi çekiyor ve Elle modada sokak modası starlarını ve stillerini izleyebilirsiniz. Ayrıca makyaj modasında son trendleri bizim için araştırıp bilgilenmemizi sağlayan ve önerilerde bulunan sayfasına da göz atmak gerekiyor. 


Hımmm mesela kadife bu yıl da pek modaymış..Sonbahar modasının vazgeçilmezi Kadifenin insan ruhunda hissettirdiği o kendine güvenli ve her zaman seksi durduğu tezi ise bence çok doğru. Kadife elbisem üç tane var ve ben onları giymekten çok zevk alıyorum. Elle moda sayfasında bu konuyla ilgili pek çok görsel bulabilirsiniz. Kadife sever bir kadın olarak bence harika dokunuşlar var. 



Elle moda kategorisinde birbirinden ilginç ve sizin de stilinizi yakalayabileceğiniz moda hakkında pek çok güzel yazı ve görseller bulabilirsiniz. Ayrıca 19-22 Mayıs 2017 tarihleri arasında Milano'da düzenlenecek olan Milano Gelinlik Haftasının 40.yıldönümünde ki ödül törenini de Elle moda kategorisinden takip edebilirsiniz. Büyük jürinin uluslararası alanda en iyi erkek ve kadın gelinlik tasarımcılarını seçeceği bu özel haberleri İnstagramda " Mr. Bridal Elle " hesabından da takip edebilirsiniz. 

Bol moda, bol öneri, bolca görsel ve yazılar, tanıtımlar, moda haberleri vs ilginizi çekiyorsa haydi buyrun Elle.com.tr ye..

Herkese mutlu günler diliyorum, sevgiyle kalın.


BENZER TARİFLER

0 yorum: