Eşsiz Belçika Lezzetleri Belbrume Yakında İzmir Bostanlı'da

23:47 Dilek'le Mutfakta 0 Comments




2. izmir Coffee Festivalinde ilgimi çeken stantların arasında Belbrumebakery adlı Belçika firması geliyor. Aslında Belçika'da yaşayan bir Türk'ün işletmeciliğini yaptığı bu firma, tatlılarıyla ünlü Belçika lezzetlerini  tüketicisine çok lezzetli, sağlıklı gıdalar üretmeyi amaçlayan, görsel sunumlarıyla da Belçika mutfağının sunum kültürünü Türkiye'ye taşımayı, tanıştırmayı düşünerek yola çıkmış. Belbrume, özgün ve butik üretimde başarılı bir lezzet elçisi diyebiliriz. 
Festivalde sosyal medya temsilcisiyle yaptığım kısa söyleşide ürünlerin tamamının Belçika'da üretilip , tüm sağlık kontrollerinden geçtikten hemen sonra donduruluyor. Paketleme de ise ürün formunu, tazeliğini ve hijyenik koşulları bozmayacak bir teknoloji kullanılmaktaymış. El değmeden paketlenen ürünler, donuk ve soğuk lojistik taşıma firmaları ile donuk depolama alanlarına geliyor. Gıda ve hijyen standartlarına uygun olarak soğuk depolarda muhafaza edilen ürünleri, maksimum 2 saat önce satış şubelerinde çözdürülerek, ilk günki tazeliği ile servis ediliyor. Donutlar için ek bir servis hizmeti verilmiyor, donuk halden çıkarılan donuts ürnleri oda sıcaklığında belli bir süre bekledikten sonra 48 saat içerisinde taze bir şekilde tüketiliyor. 
Özel kristal şekerler ile hazırlanmış, içerisinde hayvansal yağ ve kabartma tozu bulunmayan Waffle hamuru ise, servis noktalarında yine Belçika'dan gelen özel pişirme makinelerinde pişirilip tercihe göre çikolata sosu, meyve, pudra şekeri, karamel sos, ve daha bir çok çeşitli ek malzemelerle süsleniyor. 
Donut ve Waffle dışında macaron, eclair, croissant ( kruvasan ) çeşitleriyle yakında İzmir Bostanlı şubesinde açılış yapacaklarını belirten sosyal medya departmanından sevgili Bengü Melek hanıma açıklamaları için  ve bu güzel lezzetlerle bizleri tanıştırdığı için tekrar teşekkür ediyorum. Açılışta görüşmek üzere..







BENZER TARİFLER

0 yorum: