BU ÜÇLÜYÜ KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM, MAGNEZYUM, KALSİYUM, ÇİNKO

16:12 Dilek'le Mutfakta 2 Comments

BU ÜÇLÜYÜ KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM
Besin Takviyesi
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere yine güzel önerilerde bulunacağım. Malum virüslerin ( Covit-19 ) kol gezdiği şu zamanlarda mümkün olduğunca evde kalıp, sosyal mesafe ve el yıkama, temizlik gibi kurallara uyarak bu felaket sürecini güvene almanın dışında , bağışıklık sistemimiz için de dengeli beslenmeye mutlaka önem vermemiz gerektiğini biliyorsunuz. Dengeli ve sağlıklı beslenmek denilince sebzelerden,meyvelerden, bitkilerden aldığımız vitamin ve mineralleri düzenli bir şekilde vücudumuza , organlarımıza sevk etmek ve bunu düzenli olarak yapmak gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Her zaman doğal ürünler bulamadığımız aşikar bu devirde. Keşke hava ve toprak kirliliğinin olmadığı kimyasal hiç bir şeyin besinlerimize karışmadığı bir dünya olsa..Lakin bu dünyayı bu hale getiren insanoğlu şimdi doğala dönmenin çarelerini arıyor. Geç kalmış sayılmaz belki de , yeni bir dünya anlayışının yaratılması gerekiyor hızlıca. Savaşlardan uzak, barışcıl bir dünyada her ülke kendi imkanlarını kullanarak yaşayabilir, yardım alması gerekiyorsa bunu o ülkeyi borçlandırarak değil, karşılıklı alışverişle birbirlerine destek olarak yapabilirler.
O kadar çok besin takviyesi var ki piyasada, derin araştırmalarım sonucunda bir kaç firmanın ürünleri incelemem sonucunda güvenilir olduğuna inandığım Siberian Wellness harika ürünler sunuyor bizlere..
Bu yaşıma dek zaman zaman besin takviyeleri aldım hep, çünkü her gün tüketmemiz gereken yiyecekleri her zaman bulamayabiliyorsunuz. Takviye almak şart aslında, hele şu zamanda güvenebileceğiniz sebzeler var mı soruyorum. Hepsinin genetiği değişmiş, kimyasal gübreyle büyüyen, kokusu rengi her şeyi değişmiş sebze ve meyvelerden zehir depoluyoruz aslında vücudumuza. Nerede sağlıklı beslenmek, nerede sağlıklı ürünler..
Size bir besin takviyesi firmasından bahsedeceğim.
Siberian Wellness Doğallık, Güvenlik ve Etkinlik..
Temeli Sibirya'nın yabani korunmuş Baykal ve Altay bölgelerindeki doğal bitkilerden, otlardan formüle edilen,
tedarikçi ortaklar, yabani bitkileri ve ekim bitkilerini kısa bir maksimum faaliyet döneminde dikkatlice toplar ve toplama tarihinden birkaç gün sonra işleme koyarlar. Elde edilen hammaddeler çay içeceklerinin, kalın kozmetik ekstraktların ve diyet takviyelerinin temelidir.
2005 yılında Şirket, uluslararası piyasaya girdi. Bugün Danışmanlar Siberian Wellness ürünlerini 3 kıtanın 60'tan fazla ülkesinden satın alabilirler! Satış merkezleri Rusya, Avrupa, Asya ve BDT ülkeleri dahil olmak üzere 26 ülkede faaliyet göstermektedir. Yüzbinlerce Danışman, Sibirya'nın ekolojik markasını tanıtarak Şirket ile ticaretlerini sürdürmektedirler.
Dünyada toplamda 190 ülke bulunmaktadır. Bunların en az 60'ında Siberian Health ürünlerini sipariş etmek mümkün!
Ben 15 gündür Aşağıda açıkladığım 3 ürünü kullanıyorum. Tam etkisini görmem için henüz çok erken ama hissedilir değişimler var vücudumda.
1. si Elemvitals. Magnesium with Siberian Herbs / Bitki ve Magnezyum İçeren Takviye Edici Gıda
Magnezyum normal kas fonksiyonuna katkıda bulunur. Yorgunluğun ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur. fiyatı 54 tl
2.si Elemvitals. Zinc with Siberian Herbs / Çinko Vitamin C ve Bakır İçeren Takviye Edici Gıda Fiyatı 66 tl
Çinko normal saçın, normal tırnakların ve normal cildin korunmasına katkıda bulunur.
3.sü ESSENTIALS by Siberian Health Vitaminler ve Kalsiyum İçeren Takviye Edici Gıda
13 vitamin ile Kalsiyum kompleksi, Kadın vücudunun genel tonusunu destekleyici vitamin kompleksi, 12 temel vitaminin ve vitamin benzeri maddenin günlük dozlarını içerir. Bileşim diyetinizi tamamlayacak ve vücudunuzdaki kalsiyum eksikliğini gidermeye yardımcı olacak kalsiyum karbonat ile zenginleştirilmiştir.
Sonuç olarak siteyi ziyaret edip bilgi alabilirsiniz. Üye olmak ücretsiz, ben üye oldum, danışman olmayı hedefliyorum. O yüzden siz de denemek isterseniz bana mail den ulaşın. Size yardımcı olabilirim. En azından kendi ihtiyaçlarınızı alabilirsiniz.
Sevgiyle ve sağlıkla ve de #evdekal
                                                                                                                                                      Dilek Toksoy
Yorumlar

BENZER TARİFLER

2 yorum: