Armut Tatlısı

13:17 Dilek Toksoy 2 Comments

10-12-2014


Armut Tatlısı
 Değişiklik arayanlar için nefis bir alternatif..
Dolapta uzun zamandır bekleyen bir kaç tane armut vardı ve ben bunları değerlendirmek için kabuklarını soydum ve bir su bardağı şekerle  karamelize oluncaya kadar kısık ateşte pişirdim. Fırında pişirince daha güzel oluyor aslında fakat üç tane armut için fırın çalıştırmadım ve gayet de güzel oldu. Buzdolabında iyice soğuyunca dilimleyip yedim, harika bir lezzet oldu. Şeker yerine pekmez de kullanabilirsiniz. 

Armut Tatlısı

Armut Tatlısı

Armut Tatlısı

Armut Tatlısı

                                   Sevgiyle Pişen Yemeklerden

                                                       Dilek'le Mutfakta

BENZER TARİFLER

2 yorum:

  1. Müthiş görünüyor ellerinize sağlık :)
    Bu arada blogunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım ben de bloguma beklerim sevgiler :)
    makyajtavsiyem.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bloğuma hoşgeldiniz, teşkr ederim..bennde sizi takibe alıyorum..sevgiler benden de..

      Sil