Armut Tatlısı
10-12-2014Armut Tatlısı |
Dolapta uzun zamandır bekleyen bir kaç tane armut vardı ve ben bunları değerlendirmek için kabuklarını soydum ve bir su bardağı şekerle karamelize oluncaya kadar kısık ateşte pişirdim. Fırında pişirince daha güzel oluyor aslında fakat üç tane armut için fırın çalıştırmadım ve gayet de güzel oldu. Buzdolabında iyice soğuyunca dilimleyip yedim, harika bir lezzet oldu. Şeker yerine pekmez de kullanabilirsiniz.
Armut Tatlısı |
Armut Tatlısı |
Armut Tatlısı |
Armut Tatlısı |
Dilek'le Mutfakta
Müthiş görünüyor ellerinize sağlık :)
YanıtlaSilBu arada blogunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım ben de bloguma beklerim sevgiler :)
makyajtavsiyem.blogspot.com.tr
Bloğuma hoşgeldiniz, teşkr ederim..bennde sizi takibe alıyorum..sevgiler benden de..
Sil