8.İZMİR YEMEK BLOĞU YAZARLARI TOPLANTISI

18:00 Dilek'le Mutfakta 33 Comments

11-06-2015

31 Mayıs. 2015 tarihinde 8.si düzenlenen İzmir Yemek Bloğu Yazarları toplantısı benim ilk toplantım oldu. Daha evvel çeşitli etkinliklerde görüştüğüm arkadaşlarımın yanı sıra görmediğim bir çok arkadaşı daha tanıma fırsatı oldu. Güzel hoş sohbet, güzel bir mekan, güzel ve marifetli kadınlar buluştuk. Bize sponsor olan firmaların adını bir de  kendi bloglarımızdan duyurmak üzere klavye tuşlarına basmaya başladık. Sıcağı sıcağına oturup yazayım ki sonra dan unuttuğum ayrıntılar olabilir.


Aslında böyle kermes havasında hediye çekilişi filen, bol bol fotoğraflı ortamları pek sevmem. Fakat bloger arkadaşlarımla sohbet etmek, gülüşüp eğlenmek işin içinde olunca bunlara katlanabildim. Sağ olsun bir çok firma bize sponsor olup hediyeler yollamış. Organizasyonu düzenleyen komite üyesi arkadaşlarımın emeklerine sağlık, çok uğraştıkları ortada. Her şey yolundaydı, her şey mükemmeldi.

Toplantının yapıldığı mekana ise ilk defa gittim. Folkart Tower İzmir'in en gözde, Avrupa'nın 5. Türkiye'nin 2. en yüksek ikiz kulesi olma özelliğine sahip, manzarası süper olan eşsiz bir yer. Henüz en tepesine çıkamasam da en yakın zamanda bu isteğimi de gerçekleştireceğim inşallah.







Dodıcı XII Özsüt cafe'de gerçekleşen etkinliğimiz Folkart Tower'ın hemen girişinde yol üzerinde çok şirin bir mekan. Ben çok beğendim, güler yüzlü çalışan ekip, muhteşem kahvaltı, sınırsız çay kahve harikaydı. Harika olan bizler harika ortamları hak ediyoruz diye düşünüyorum ne dersiniz...)



















Masada karşımda oturan yanıktencere.com sitesinin yazarı Hikmet ve bıcır bıcır kızı oturuyordu. Kendisiyle ilk defa tanıştık ve çok memnun kaldığım bir tanışmaydı. Hoş, güzel sohbetler edildi, fotoğraflar çekildi.


Kahvaltı faslından sonra sponsor firma sözcüleri ürünleri hakkında kısa bir brifing verdiler.




Egem Un firması adına gelen kızımız egem un ve katkısız un yapımı hakkında bizi bilgilendirdi sağolsun. Egem Un hepimize ayrı ayrı paket hazırlamış, çok teşekkür ediyoruz. Bundan böyle lezzetli hamur işleri yapmak bize düşüyor elbet. Ben şahsen kullandım ve biliyorum kalitesini, on numara verdim, Katkısız ve askorbik asit kullanılmayan bir marka özelliği taşıyor ve o yüzden kullanma tercihim.



Bir diğer sponsorumuz Luminy Yaşam Koçluğu Spor ve Plates Merkezi oldu. Şehirden uzakta, doğada spor yapmak isteyenler için son derece güzel imkanlar sunan ve İzmir'in en güzel yerlerinden Güzelbahçe'de bulunan Luminy Yaşam Koçluğu Spor ve Plates Merkezine de çok teşekkürler. En sevdiğim aktivitelerden biri de böyle merkezlere gitmek. Hem güzel dostluklar edinmek, hem de sağlıklı yaşam adına pek çok şey yapmak imkanı var. Ruh, beden ve zihin bütünlüğü için fırsat bulup gitmek lazım.









Bir başka sponsorumuz Egesinibörek, el yapımı börek- baklava yapımında son derece titiz çalışan, lezzetli ürünleriyle kapınıza kadar ücretsiz servisiyle hizmet veren Ege'nin elit bir firması. Kahvaltı soframızda bizim için yaptıkları su böreğinin tadına doyamadım. Tam kıvamında yağı az ve çok güzel pişmiş nefis börekleri için çok teşekkür ediyorum. Afiyetle yedim doğrusu..sipariş vermek için http://www.egeborek.com.tr/ ya da 02324721216 nolu telefondan ücretsiz servis ile ister tepsiyle ister dilim olarak sipariş verebilirsiniz.



Altinaylokum 2015 Avrasya Kalite Ödüllü, dünyaca ünlü Afyon kaymağı ve kaymaklı lokumun yaratıcısı olan, glikoz ve katkı maddeleri kullanılmayan, 1800'lü yılların sonlarından beri Şekerci Salih Efendi tarafından başlatılan çok büyük ve çok eski bir firma özelliğini taşımaktadır.





Bu güzel manda kaymaklı lokumu yemiş olmakla adrenalimi on kat yüksellttim sanırım. Elinize sağlık Altinaylokum, çok teşekkürler.


Vee Triliçe Kralı diyebileceğim Bytriliçe'nin karamelli, limonlu çeşitleriyle eebeeeeeeğeneilerimize sunulan bu nefis balkan tatlısını tatmayan var sa bytriliçe'den sipariş verebilir. Türkiye'nin her yerine satışa sunulacak ve bu eşsiz sütlü balkan tatlısını herkes tadabilecek. Bugün benim tatlı sevdam tavan yaptı diyebilirim. Bize destek veren bytriliçe'ye çok teşekkürler.

Her Triliçe Değil by Triliçe..




 Sevgili sponsorumuz Fruitflowers yine bize sepet dolusu lezzetlerini sundu. Türkiye'nin bir çok bölgesinde şubeleri bulunan Fruıtflowers ürünlerine ulaşmak çok kolay. Online web sitesi www.fruitflowers.com.tr adresinden, sipariş hattı olan 444 3 002 nolu hattan arayarak sevdiklerinize süprizler yapabilirsiniz. Ayrıca davet ve organizasyonlarınız, özel günleriniz ve hastaneye girebilen tek çiçek olan meyve çiçeklerini yakınlarınıza yollayabilirsiniz.





 Hediyeleriniz için çok teşekkürler Fruitflowers..



 Tadına doyamadığımız bir şey daha var dı. Taaa Gaziantep'den gelen bol fıstık ezmeli baklava.. Yani bu lezzeti bilen bilir de bilmeyen siteye girip detaylı bilgi alabilir. site www.sinibaklava.net
www.fistikcioglu.net Doğal şeker, boz fıstık ve sade yağ ile 1. kalite imalat yapan firmanın ürünleri Gaziantep'de yapılmaktadır. Türkiye'nin her yerinden temin edebilirsiniz.

Kızıma da iki dilim peçeteye sardım ve eve getirdim bile..ehh analık işte..) Ellerinize sağlık, ne boğazımız yandı ne midemiz, çok teşekkürler..Fıstıkçıoğlu Baklava


Bir diğer sponsorumuz Manisa'da üretim yapan Hamarat Çiftlik..hakkında bilgi edinmek isterseniz facebook sayfasına tıklayın. Biz kahvaltıda taze organik süt içtik birer bardak. Gerçekten tadı çok güzeldi. Sütü çok seven biri olarak severek içtim ve sanki kendimi köyde zannettim. Bunun yanı sıra doğal peynir çeşitlerini de mutlaka tatmanızı öneririm. Canım çekti şimdi, yine olsa da yesem. Peynir  çeşitlerine bayılırım ben. Online alışveriş için bağlantıya geçebilirsiniz.





Hamarat Çiftliğe çok teşekkürler, mis mis di her şeyiniz..



Bir diğer sponsorumuz ise Mutbaka..Bak Mutlaka..Güzel uymuş..Ben ilk defa gördüm bu siteyi, iyi ki de görmüşüm. Şahane şeyler yapıp satıyorlar. Değişik dekoratifler, askılıklar, tepsiler, çerçeveler ve dahası için facebook ya da internet sitesine bir göz atın derim, belki sizin için de bir şeyler vardır. Ayrıca fiyat bilgisi ve ürün detayları için 555 8440228. nolu teli arayabilirsiniz.

Güzel hediyeleri için Mutbaka'ya çok teşekkürler..




Kalecik Un'a da çok teşekkür ediyorum, her birimize hediye olarak dağıttıkları o güzel unlarından verdikleri için. Zevkle kullanacağım.


Bir sponsorumuz da Oriflame idi. Oriflame direktörü Melek hanım güzel hediyeleriyle bizleri şımarttı. Ürün almak ya da satış yapmak isteyenler kendisini arayabilir. tel: 0532471 99 90


Bir sponsorumuz yine tüm blogerlara tek kullanımlık maske, krem numuneleri yollamışlar sağolsunlar. Çok teşekkür ediyorum ve ilgi alanıma giren bu ürünleri zevkle kullanacağım. Devamı için sizi arayacağım sevgili Dost Baharat Bitkisel Ürünler . Sipariş için Cemil Çalışkan'ı bu numaradan arayabilirsiniz. 0212 60627 28 gsm: 05363376770



Çekilişte bana çıkan hediye ise kızımın işine yarayacak. Ona tencere alacaktım, ayağıma gelemiş oldu. Çok teşekkür ederim Mehtap tencere firma yetkililerine. Çok güzel, çok beğendim. Uzun zamandır tencere denilince ilk akla gelen marka olarak biliyoruz ve kalitesinden şaşmam. Çok kullanışlı ve sağlam mal üretimi yapıyorlar.


Diğer sponsarlarımız ise şöyle:















Herkese Sonsuz Teşekkürler..Bir daha ki Toplantıda Görüşmek Üzere Sevgiyle Kalın Maharetli Hanımlar..

                                                                                                         Dilek'le Mutfakta


BENZER TARİFLER

33 yorum:

  1. Dilek hanımcım süper bir yazı olmuş ellerinize ,kollarınıza sağlık yazarken bazı resimleri sizden kopya alabilirmiyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geç yanıt verdiğim için affedin, resimleri tabi ki alabilirsin canm..sevgilerimle

      Sil
  2. Dilek hanım bol sponsorlu bir etkinlik olmuş, hepsini güle güle iyi günlerde kullanın. Böyle özel günlerde hepimiz bir araya gelip sohbet etme fırsatı buluyoruz. sevgiler.çöp

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşkr ederim canım, siz Antalyalı hanımlar bence daha faalsiniz, izliyorum fırsat buldukça sizleri..süpersiniz..sevgiler

      Sil
  3. Harika bir yazı olmuş canım, yüreğine sağlık! Zevkle okudum:)Çokta memnun oldum seninle tanıştığıma!Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Sibelcim..inan bende çok memnun oldum..selamlar

      Sil
  4. güzel bir gün olmuş hediyelerinizi güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  5. Harika bir etkinlik olmuş. Keyifli saatler geçirilmiş. Ne güzel. Sponsor Ürünler güzel siz güzel yer güzel daha ne olsun. .. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaniii daha ne olsun, güzel etkinlikler bunlar, teşkrler canımm

      Sil
  6. tekrarlarını da sağlıkla keyifle yaşayın canım sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir gündü. Çok güzel derlemişsiniz. Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşkrler Aslıcım, tekrar görüşmek üzere..sevgiler

      Sil
  8. çok güzel bir buluşma olmuş :-))

    YanıtlaSil
  9. anlat anlat bitmeyecek tatta bir etkinlik olmuş, süper

    YanıtlaSil
  10. anlat anlat bitmeyecek tatta bir etkinlik olmuş, süper

    YanıtlaSil
  11. tebikler başarılar güzel bir etkinlikmiş http://kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr/ bloğuma beklerim sizi de =)

    YanıtlaSil
  12. Keyifleriniz hep bol olsun inşallah.

    YanıtlaSil
  13. Canım yüreğine sağlık, bizlere etkinliği tekrar yaşattın. Sizleri bir nebze de olsa mutlu edebildiysek ne ala....Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl biz teşkr ederiz canm, emeklerinize sağlık..görüşmek üzere..sevgiyle kal

      Sil
  14. Yazın çok güzel olmuş,detaylarla anlatmışsın, klavyene sağlık :) Başka etkinliklerde görüşmek üzere,Sevgiler Dilekciğim.

    YanıtlaSil
  15. Harika bir etkinlik olmuş kalemine sağlık çok güzel anlatmışsın ♥

    YanıtlaSil