Brownili Puding

19:45 Dilek'le Mutfakta 4 Comments

Merhabalar..


Brownili Puding

Pasta ya da tatlı yapmaya vakit bulamayız bazen..O zaman imdadımıza hazır toz halinde üretilen pastalar yetişir. En beğendiğim ve güvendiğim markalardan biri olan Dr. Oetker 12. İzmir Yemek Bloğu Yazarları Toplantımızda bize yolladığı bu tür ürünlerle bizi şımarttı. Çok teşekkür ediyorum tekrar buradan da, gerek İnstagramda gerek facebook sayfamda teşekkürlerimi belirtmiştim. Her zaman biz bloggerların yanında oldukları için iyi ki varsınız diyorum. Tüm ürünlerini güvenle kullanabilirsiniz. Mesela aşağıdaki fotoğraflarda gördüğünüz Brownili Puding lezzet olarak harikaydı. Benim kızım çalıştığı için bu tür ürünleri çok kullanır. Marka olarak da tabiki Dr. Oetker'i tercih ediyor. Mutfağımıza sağladığı kolaylıklar için tekrar teşekkür ederim.

Paketin içinde iki adet ürün var, biri kek harcı, diğeri de puding harcı..Zaten paketin üzerinde tarif yazıyor. Tek yapmanız gereken tarife uyup dilediğiniz gibi süslemek ve sonra afiyetle yemek..

Brownili Puding
Yuvarlak bir bardağın ağzıyla şekil verdim. Üzerine bol hindistan cevizi serptim.

Brownili Puding

Brownili Puding

Brownili Puding
                 " Sevgiyle PiÅŸen Yemeklerden " 
                                          Dilek'le Mutfakta

BENZER TARÄ°FLER

4 yorum:

  1. Bende çok severek yapıyorum :D

    https://tembelprenses.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tembel Prenses , Merhaba, takibe aldım sizi..teşekkrler

      Sil
  2. Tarifiniz harika görünüyor en kısa zamanda denemek istiyorum, defterime ekledim. Teşekkürler Yolunuz düşerse bekleriz :) sütlü tatlı tarifleri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, sağolun, tabiki de geliriz..selamlar..

      Sil