Lezzetin İkamet Rotası İkamet Döner Lezzetlerini Tatmaya Hazır mısınız..

03:40 Dilek'le Mutfakta 4 Comments



İkamet Döner


Merhabalar..
Bugün ki yazımda bir lezzet gezgini olarak davet edildiğim İkamet Dönerin harika lezzetlerini sizlere sunmak ve tanıtmak istiyorum. 
İkamet Döner, sektöründe yenilikici ve kaliteli duruşuyla İstanbulda En İyiler arasına girmeye aday bence..
İkamet Döner

İkamet Döner
Yer olarak Güneşli merkezde Balance Güneşli Plazanın giriş kısmında 1000 m2 lik bir alanda iki katlı olarak hizmet veriyor. İkamet Döner, daha üç ay önce açılmış, bu güzel mekanda ağırlanmaktan çok memnun kaldım. Neden mi.. Şöyle efendim; müşteriyi memnun edecek her şey burada mevcut. Daha kapıdan girer girmez güler yüzlü çalışanlarının hoş geldiniz demesiyle başlayan ilgi ve alaka gözlemlediğim her müşteriye yapılıyor. Bu çok önemli benim için. Kendinizi çok rahat evinizde gibi hissedebiliyorsunuz. 
Sahibi iki değerli girişimci insan Erhan Çoban ve Reşat Kartal beyler böyle bir mekan açmayı çok istemişler ve işinin ehli iyi bir ustayı, ekibiyle beraber işletmeye alıp daha üç ay evvel açılışı yapmışlar. Kısa sürede adlarını duyurmaları işlerinde başarılı olduklarını gösteriyor. Güler yüzlü, ilgili insanlar..Umarım aynı kalitede devam ederler.
Ben kızım ve damadımla gittim, onlar gerçekten hem mekanı hem de yemekleri çok beğendiler ve sürekli oraya geleceklerini söylediler. 


İkamet Döner

İkamet Döner

İkamet Döner

İkamet Döner


İkamet Döner

İkamet Döner
Mekan tertemiz, bakımlı, dekor olarak da uyumluydu. Açık mutfak yani dönerin ve tandır ekmeğinin gözümüzün önünde yapılıp hızlıca servis edilmesi çok memnun edici. 
Sipariş verdikten kısa bir süre sonra hemen masamıza mis gibi dönerlerimiz ve lavaş ekmeğimiz geldi. Biz pilav üstü döner istedik, yanında salatası, turşusu, patates kızartması eşantiyon diyelim. Hepsi de olağanüstü lezzetliydi. 
İkamet Döner

İkamet Döner

İkamet Döner

İkamet Döner

İkamet Döner

İkamet Döner

Lavaşlara bayıldım, o kadar yumuşaktı ki, zaten aslında adı tandır ekmeğidir, eskiden Muşlu komşularımızdan bilirim, bahçelerinde ki tandırda her gün ekmek pişirirlerdi, aynı o tadı aldım, çünkü tandır mekanın mutfağında ve canlı yayın, seyret ye..Etler kaliteli ve iyi marine edilmişti, incecik kesim yapan ustanın ellerine sağlık. 


İkamet Döner

İkamet Döner

İkamet Döner

Dönerimizi yedikten sonra sıra tatlı seçimine geldi. Tatlılar her gün taze olarak Gaziantepten İmam Çağdaş baklavadan geliyormuş. Bol fındıklı sütlaç, baklava vardı. Biz havuç dilimi baklavayı tercih ettik. Tek kelimeyle muhteşem ki ben pek baklava seven biri değilim ama bu baklavaya bayıldım, mis gibi tereyağı kokuyordu ve tazecikti. Tatlıyı da yedikten sonra çay servisleri var ücretsiz, bu da çok güzel bir ayrıntı bana göre..
İkamet Döner

İkamet Döner

İkamet Döner

İkamet Döner

İkamet Döner
 Çorba çeşitleri de mevcut ama ben yemedim. Ağırlıklı olarak ezogelin çorbası var.



İkamet Döner

Son olarak, İkamet Döner'i eğer Güneşli taraflarına yakınsanız mutlaka gidip görmelisiniz, tavsiye ederim. Karnımız acıktığında dışarıda bir yerlerdeysek gidecek mekan ararız. İkamet dönerin bulunduğu semtte bir çok işyeri ve alış veriş yerleri mevcut. Zaten kemik müşterisi oluşmuş durumda. Bir lezzet gezgini olarak gidilecek ender mekanlardan diyebilirm. 
Ücretlerden bahsedecek olursak gayet uygun. Masadan tıka basa doymuş olarak kalkmanın bedeli tatlıyla beraber kişi başı 30 tl. Sade döner 21.5 tl, pilav üstü döner 23 tl.
Üstelik ailecek, çoluk çocuk gidilebilecek nezih yerlerden biri, çocuklar için oyun alanı mevcut, Basın eksprese çok yakın, ulaşımı rahat ve park sorunu olmayan bu güzel mekanı herkese tavsiye ediyorum efendim. Yolu düşen gidebilir..
İkamet Döner tanıtım videosuna bu linkten ulaşabilirsiniz.

https://youtu.be/aaguY0MPSSk

Adres: Mahmutbey mah. Taşocağı yolu üzeri Balance Güneşli Plaza 19/3C Bağcılar/ İstanbul
Tel: 02124622222 
NOT: Paket servisin dışında Yemek sepetim.com'dan da sipariş var.

BENZER TARİFLER

4 yorum:

  1. O taraflara yolumuz düşerse mutlaka gideriz. Yemekler gerçekten çok lezzetli görünüyor. :)

    ikizgezegen.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nazzlı hanımcım çok teşekkür ederim yorumunuz için, yolunuz düşerse kesinlikle tavsiye ediyorum, sevgi ve selamlar

      Sil
  2. Yemeklerin hepsi birbirinden güzel görünüyor. Size afiyet olsun. Güzel bir yer. Hayırlı uğurlu olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim, cidden harika bir yer..

      Sil